loader image
Seleccionar página
l

INICI CURS 2021 - 2022

Ja t’has decidit per quines disciplines ballaràs aquest any? No et quedis sense places i fes la teva inscripció online!

PRO-ART

Formació Pre Professional

Programa d’estudis de Dansa basat en els preceptes tècnics i artístics de l’Escola Cubana de Ballet, enfocat especialment a ballarins i ballarines en procès d’aprenentatge, amb edats compreses entre els 15 i 25 anys.

Brindem als estudiants una manera més de perfeccionar la seva tècnica, realitzar pràctiques escèniques, preparar-se per l’alta competició i per a audicions, impulsant aquests joves cap al mon professional.

Classes regulars

Per a tots els nivells i edats

Elemental

Dansa clàssica

Contemporani

Jazz

Hip Hop

Teatre Musical

Salsa

Exàmens amb titulació oficial

MagDanza és un centre annexe a l’Instituto Universitario en Danza Alicia Alonso de l’Universitat Rey Juan Carlos de Madrid.

És per aquest motiu que MagDanza ofereix al seu alumnat la possibilitat de realitzar exámens de carácter oficial, amb els quals, de ser aprovats, s’obté una titulació oficial vàlida a tot Europa.

 

Qui som

L’escola de dansa MagDanza es va crear l’any 2004 sota la direcció de Magda Requena. Des d’aleshores fins a l’actualitat, MagDanza ha ampliat el seu centre, ha augmentat el nombre de disciplines i el professorat. Actualment podem oferir-te classes de dansa clàssica, iniciació a la dansa, flamenc, dansa espanyola, balls de saló, salsa, jazz, gimnàstica de manteniment, dansa del ventre, sevillanes, zumba…A l’inici del curs (octubre) obrim nous grups i nivells. Durant el mes de juliol fem diferents cursos intensius. A MagDanza hi trobaràs un bon ambient, una escola on tot el professorat ens esforcem perquè, a través de la dansa, gaudeixis i et diverteixis sempre!

Concursos

Tots els premis guanyats als diferents concursos de dansa: Anaprode, Jujol, Dance World Cup, Baix Montseny, Maria Noreg,…

1r premi

2n premi

3r premi

Vols rebre totes les novetats?

Vols rebre totes les novetats?

Uneix-te a la nostre newsletter per a rebre tota l'informació de l'escola. 

Gràcies per unir-te al nostre newsletter!