Vanessa Lombart

Comença els estudis de dansa clàssica als 6 anys i tot i acabar sent aquesta la seva especialitat complementa la seva formació amb el contemporani, el modern-jazz, el flamenc, els balls de saló, la salsa, el burlesque, el pilates...

Des de molt jove va tenir clar que la seva vocació era donar classes de dansa i des de les hores va invertir gran part de la seva formació en la pedagogia de la dansa. Va obtenir dues titulacions com a mestra, a part de les de ballarina, per tal de garantir la salut i el correcte aprenentatge dels seus alumnes. És professora reconeguda i titulada per la Royal Academy of Dance (Londres) en ballet i per la Imperial Society of Teacher of Dance (Londres) en modern-jazz . Aquestes titulacions li permeten també presentar als alumnes als exàmens oficials que ofereixen aquestes entitats .

Compta amb 22 anys d’experiència en l’ensenyament de dansa en tot tipus de nivells, estils i edats. Aquesta experiència es complementa amb 10 anys en tasques de gestió i direcció d’escoles de dansa.

 

Com a mestra i ballarina està en constant aprenentatge, assistint a seminaris de dansa i pedagogia (Barcelona, Londres, Dinamarca, Madrid…), rebent classes i participant en masterclasses i workshops de formadors de prestigi per a ampliar i actualitzar els seus coneixements.


Actualment forma part d’una companyia organitzant espectacles arreu de Catalunya.

Des de fa diversos anys, gràcies a la col·laboració dels nostes alumnes, MagDanza participa com a escola de dansa en diversos concursos de dansa al país... segueix llegint...

Visites

Avui38
Total122380

Visitor Info : Unknown - Unknown 13 December 2017
Powered by CoalaWeb
Go to top