"La Dansa".........aquesta es la poesia de la Maria un'alumna de MagDanza que acaba d'entrar a "l'Institut del Teatre" de Barcelona, amb el meravellos montatge video del Guille.

GRACIES!!!!

/
   ozio gallery by joomla.it

   MagDanza cada any presenta a algunes de les seves millors alumnes a diversos concursos de dansa durant el curs.

   Aquest any hem anat al Dance World Cup a Sitges (fase nacional Espanya) i hem obtingut una molt bona puntuació. Ademés la Gemma Garcia ha obtingut una medalla de plata i per tant representerà a la nostra escola a la final internacional a Algarve (Portugal).

   També hem participat al concurs Anaprode obtenint tres primers premis i quatre segons premis. Amb aquests primers premis de les coreografies "Abanicos", "No" i "Milord", anirem a la final Nacional a Osca el proper mes de Maig.

   Continuarem treballant per a pujar el nivell dels nostres alumnes.

   Gracies CAMPIONES!!!! 

   Classes de Zumba !!

    

   Classes soltes de Zumba amb els millors professors de  Barcelona

    

    Tots els dilluns i dimecres de 16.00 a 17.00h

   Des de fa diversos anys, gràcies a la col·laboració dels nostes alumnes, MagDanza participa com a escola de dansa en diversos concursos de dansa al país... segueix llegint...

   Visites

   Avui38
   Total122380

   Visitor Info : Unknown - Unknown 13 December 2017
   Powered by CoalaWeb

   ¿Per què escollir MagDanza Escola de Dansa?

   Si voleu una escola per aprendre a ballar, grans i petits, en un ambient tranquil i professional al mateix temps, veniu a conèixer MagDanza! Hi trobareu tot això i molt més!

   Go to top