Cristina Casasampere

És ballarina, professora de dansa i cantant. Titulada en Realització d’Audiovisuals i Espectacles, a més d’haver cursat estudis artístics a l’Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comín, on es forma en disciplines com clàssic, jazz, claqué, dansa espanyola, hip hop, solfeig, cant... Completa la seva formació en altres escoles com el Centre Maxime d’Harroche, Slam Dancing o Company&Company, en disciplines com jazz amb Susie Kellerman, modern jazz amb Aixa Guerra, hip hop amb Kanga Valls, Manel Cabeza o Kiko López, i cant amb Muntsa Rius. A més ha rebut workshops de ballarins internacionals com Brian Thomas, Jermaine Browne, Bruce Ykanji…

Ha treballat com a ballarina, acompanyant cantants, a l’espectacle La Nuit Magique du Pére Noel, fent gira per França, a més de treballar en espectacles al parc temàtic Port Aventura. Com a cantant forma part del duet Soñando con Manhattan, a més d’haver format part del grup estiuenc Son Pasión. A televisió ha aparegut en videoclips d’artistes com Carlos Baute o Roser, i al programa Tu sí que vales, de Telecinco, com a jurat popular. A més, compagina la feina al món de l’espectacle amb altres feines relacionades amb audiovisuals i com a ajudant d’organització d’esdeveniments de dansa amb la productora Lyon’s Producciones.

Ha treballat com a docent en diferents escoles de dansa de la província de Barcelona en disciplines com jazz, funky, hip hop i clàssic.

Classes de Zumba !!

 

Classes soltes de Zumba amb els millors professors de  Barcelona

 

 Tots els dilluns i dimecres de 16.00 a 17.00h

Des de fa diversos anys, gràcies a la col·laboració dels nostes alumnes, MagDanza participa com a escola de dansa en diversos concursos de dansa al país... segueix llegint...

Visites

Avui38
Total122380

Visitor Info : Unknown - Unknown 13 December 2017
Powered by CoalaWeb

¿Per què escollir MagDanza Escola de Dansa?

Si voleu una escola per aprendre a ballar, grans i petits, en un ambient tranquil i professional al mateix temps, veniu a conèixer MagDanza! Hi trobareu tot això i molt més!

Go to top