Beatriz Macias

Beatriz Macias Prieto porta 13 anys treballant com a professora y educadora en dansa, tocant diverses disciplines: des de la psicomotricitat, passant per la dansa clásica i contemporània i arribant fins a classes especials per a adults, improvisació o base técnica.

L'any 2009 finalitza els seus estudis de dansa a l'Institut del teatre de Barcelona, en la especialitat de dansa contemporània.

Actualment treballa com a Freelance col·laborant en diversos projectes amb companyies com "El ballet imperial de la reina Rosamunda" per interpretar i coreografiar Escenes d’infants; "Les Filles Follen" en Projecte Final i Everybody Skin; "Sandra Navarro" en Any Day now the Sun might not Rise.

Anteriorment ha format part de la Compañía Nacional de Islandia "Íslenski dansflokkurinn / Iceland Dance Company", dirigida per Katrín Hall.

També formà part de la companyia "IT Dansa" dirigida per Catherine Allard.

En aquestes companyies va interpretar coreografies de Ohad Naharin, Jiri Kylian, Sidi Larbi, Stijn Celis, Alexander Ekman i Rafael Bonachela, entre d'altres.

L'any 2011 participà com a ballarina en la peça Moscow, guanyadora del 25 Certamen Coreográfico de Madrid, amb la companyia "La Veronal", dirigida per Marcos Morau.

Ha realitzat diversos workshops amb la companyia "Dantzaz Konpainia"; al "Conservatorio De Dança de Lisboa (Portugal)"; i amb el "Preljocaj Ballet"  al CND de Paris. 

Classes de Zumba !!

 

Classes soltes de Zumba amb els millors professors de  Barcelona

 

 Tots els dilluns i dimecres de 16.00 a 17.00h

Des de fa diversos anys, gràcies a la col·laboració dels nostes alumnes, MagDanza participa com a escola de dansa en diversos concursos de dansa al país... segueix llegint...

Visites

Avui38
Total122380

Visitor Info : Unknown - Unknown 13 December 2017
Powered by CoalaWeb

¿Per què escollir MagDanza Escola de Dansa?

Si voleu una escola per aprendre a ballar, grans i petits, en un ambient tranquil i professional al mateix temps, veniu a conèixer MagDanza! Hi trobareu tot això i molt més!

Go to top