"La Dansa".........aquesta es la poesia de la Maria un'alumna de MagDanza que acaba d'entrar a "l'Institut del Teatre" de Barcelona, amb el meravellos montatge video del Guille.

GRACIES!!!!

/
   ozio gallery by joomla.it

   Des de fa diversos anys, gràcies a la col·laboració dels nostres estudiants, MagDanza participa com a escola de dansa en diversos concursos al país, i ha obtingut molt bons resultats, amb diversos premis als grups presentats.

   Destaquen especialment els dos primers premis i un segon premi en el concurs  ANAPRODE, un primer, segon, tercer i cinquè premis en el Campionat de Dansa de Sant Cugat, i un premi especial al Premi de Dansa Jujol.

   La participació en aquests concursos ha estat fonamental per demostrar la bona feina que fan els nostres mestres, i ha permès als nostres estudiants viure una experiència meravellosa i compartir moltes emocions sobre l'escenari: l'alegria de guanyar un premi, la consciència d'haver viscut cada moment amb emocions fortes i, sobretot, les ganes de ballar i gaudir d'aquest meravellós art que és la dansa.

   Classes de Zumba !!

    

   Classes soltes de Zumba amb els millors professors de  Barcelona

    

    Tots els dilluns i dimecres de 16.00 a 17.00h

   Des de fa diversos anys, gràcies a la col·laboració dels nostes alumnes, MagDanza participa com a escola de dansa en diversos concursos de dansa al país... segueix llegint...

   Visites

   Avui38
   Total122380

   Visitor Info : Unknown - Unknown 13 December 2017
   Powered by CoalaWeb

   Matriculació

   A partir l'1 de setembre 2013 es comença la matrícula del curs 2013/2014. Informat de totes les promocions disponibles per als nostres clients.........segueixi llegint...

   ¿Per què escollir MagDanza Escola de Dansa?

   Si voleu una escola per aprendre a ballar, grans i petits, en un ambient tranquil i professional al mateix temps, veniu a conèixer MagDanza! Hi trobareu tot això i molt més!

   Go to top